Szolgáltatások

Milyen könyvelési témákban tudunk segíteni?
Az alábbiakban részletesen bemutatnjuk:

Átláthatóság

Tisztelet

Bizalom

Szakmai tudás

miri pasz 010

Könyvelés

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az alábbiakban tudunk megoldást nyújtani cégek és egyéni vállalkozók részére egyaránt:

Vállalkozás adózás, Vállalkozás indítás

Cége későbbi sikerének érdekében érdemes előre tervezni. Az első lépés az ideális cégforma kiválasztása. Figyelembe vesszük tevékenységét, terveit és lehetőségeit, majd ezek alapján javaslatot teszünk a megfelelő vállalkozási formára. Könyvelőirodánk megad minden szükséges tájékoztatást lehetőségeivel kapcsolatban, hogy Ön felelősségteljes döntést hozhasson.

A cégforma kiválasztása kulcsfontosságú az adózási mód szempontjából. Vállalkozása optimális működéséhez elengedhetetlen, hogy a legkedvezőbb lehetőséget válassza.

Számolni kell a nyereségadóval- társasági, személyi jövedelemadó ,KATA KIVA- az általános forgalmi adóval,az iparűzési adóval. 

Szerencséjére Könyvelőirodánk felkészültsége és tapasztalata már a cégalapítás előtt is rendelkezésére áll. 

Vállalkozás rendezés "kipofozás"

Sürgeti a határidő és nincs rendben a könyvelése? Nincs könyvelője? Mi segíthetünk! Elmaradt könyvelését eseti megbízással pótoljuk.

A benyújtott bevallásokat egyeztetjük és javítjuk, elkészítjük az önrevíziókat. Szükség esetén pótoljuk az elmaradt bevallásokat, változásbejelentőket.

Megbízó vélemények

Bérügyvitel

Levesszük a munkaügyi folyamatok terhét a válláról a teljes körű bér-, táppénz-, adó- és járulék elszámolási feladatok ellátásával.

Teljes körű bérszámfejtés, munkaügyi nyilvántartások vezetése. Adatszolgáltatások, statisztikai jelentések készítése. Dolgozói adat-, és változás bejelentések benyújtása a hatóságok felé. 

Bérszámfejtési tanácsadás, bérköltség kalkulációk, optimalizálás.Havi bérjegyzékek küldése elektronikus úton a vezetőség felé – teljeskörű társadalombiztosítási (táppénz, GYED, GYES) adminisztrációs feladatok elvégzése. Munkáltatói igazolások, év végi adóigazolások elkészítése.

Pályázatok, hitelek intézése

Vállaljuk hitelkérelmek és üzleti tervek elkészítését, banki menedzselését.

A mezőgazdasági vállalkozásoknak Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett pályázatait elkészítjük, a nyertes pályázatok megvalósítását, pénzügyi elszámolását elvégezzük, részt veszünk az utógondozásban. 

Több éves referenciával, számtalan nyertes pályázattal rendelkezünk.