Rólunk

Miért válasszon minket?

Több mint 20 éves tapasztalattal segítünk a könyvelés területén. Foglalkozunk mikro-, kis- és középvállalkozások könyvelésével, valamint kiemelkedően magas árbevétellel büszkélkedő cégekkel és látjuk el pénzügyi, számviteli és üzleti adminisztrációs feladataikat a legmagasabb szinten. 

Újonnan alakuló cégek indításától, egészen a régóta működő cégekig teljeskörű könyvelési és bérügyviteli szolgáltatást nyújtunk. Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, legyen az egyéni vállalkozó vagy nagyobb cég sok száz könyvelendő tétellel.

Több évtizedes tapasztalattal

A MIRI PASZ Kft megalakulása előtt 1997-2010 között a könyvelő irodánk a MISA-FARM Kft. keretein belül működött, így 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A Miri Pasz Kft. könyvelő iroda 2010-ben kezdte meg tevékenységét. Kollégáink vállalkozási szakközgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, bér- és TB ügyintéző, vámügyintéző, mezőgazdasági üzemmérnöki, informatikus közgazdász végzettséggel rendelkeznek. 

Igyekszünk bizalommal teli kapcsolatot kialakítani ügyfeleinkkel. Az ügyfeleink biztonsága érdekében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, az elvégzett munkáért mind erkölcsi, mind anyagi értelemben felelősséget vállalunk.

Tevékenységünk megkívánja, hogy a folyamatosan változó adó-, számviteli-, pénzügyi jogszabályváltozásokat naprakészen figyelemmel kísérjük, és e változásokat ügyfeleink számára a gyakorlatban alkalmazhatóvá tegyük.

Elért díjak és oklevelek

Filozófiánk

Átláthatóság, tisztelet, bizalom és kölcsönös együttműködés- ezek tevékenységeink alappillérei.
Alapvető célunk: magas szakmai színvonalú, komplex és professzionális számviteli, pénzügyi, bérügyviteli szolgáltatás, adó- és üzletviteli tanácsadás nyújtása a legfrissebb digitális technikák alkalmazásával. 

Amit ezért teszünk:

Folyamatosan szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit, véleményét, és felvállaljuk azt a felelősségteljes szerepet, hogy mindenkor objektív és hasznos információkat szolgáltassunk.

Olyan munkamódszereket alkalmazunk, amelyek révén szolgáltatásaink minősége egyaránt megfelel megbízóinknak és a hatályos jogszabályi előírásoknak.